Facebook Pages Manager-Facebook'tan Sayfa Yönetim Uygulaması

Facebook'tan Sayfa Yönetim Uygulaması, benim en çok beklediğim eksikliğini hissettiğim uygulamalardan birisiydi. Nihayet facebook bu konuda bizleri daha fazla mağdur etmedi ve bu güzel uygulamayı yayınlamaya başladı. Çok büyük ilgi görecek çok facebook kullanıcısının sayfası olduğu şu dönemde ve dünyada facebook kullanımının büyük oranda mobil cihazlar aracılığı ile yapıldığı bilinmekte.

Fiyat: Ücretsiz

Boyut: 2.9 MB

Geliştirici: Facebook, Inc.

Gereksinim: iPhone, iPod touch ve iPad, iOS 4.2 ve üzeri

Dil: English, Spanish


iTunes Link (New Zeland):

App Store - Facebook Pages Manager



Facebook'ta yer alan sayfaları yönetmek amacıyla Facebook Pages Manager uygulaması iOS App Store'daki yerini aldı. Uygulama sadece sayfaları yönetmek için kullanılıyor.
Facebook, yeni bir uygulamayı daha App Store'dan yayımladı. Şimdilik sadece iOS için yayımlanan Facebook Pages Manager uygulaması ile artık Facebook'ta yer alan sayfalarınızın yönetimini rahatça yapabilirsiniz.
Pages Manager uygulaması, iOS'da bulunan normal Facebook uygulamasıyla birebir aynı tasarlanmış. Tek farkı biri profilinizi yönetmeyi sağlarken Pages Manager sadece yöneticisi olduğunuz sayfaları yönetmeyi sağlıyor. Aslında bu alandaki büyük bir eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.



Kaynak