Muhteşem Yüzyıl 61. Bölüm Fragmanı (23 Mayıs Çarşamba)

Senaristi değerli sanatçı vefat ettikten sonra tadını biraz bozmaya başlamış olsa da hürremin hatrına izliyoruz işte :) aynı gün kuzey güney olması kötü ama neyse ki netten online dizi izleme işi var oralardan bakınıyoruz. Neyse heyecan ile beklenen muhteşem yuzyıl 61. bölüm fragmanı ve özeti aşağıda ;
Muhteşem Yüzyıl, sarayda yaşanan yeni entrikalarla seyircilerin heyecanını arttırmaya devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl’ın 61. Bölümü 22 Mayıs Çarşamba akşamı milyonları Star TV ekranlarına kilitlemeye hazırlanıyor. Muhteşem Yüzyıl’ın bir önceki bölümünde Mahidevran, Valide Sultan’ın hastalığı sayesinde haremin tüm hakimiyetini ellerine almıştı. İlk iş olarak da haremi Hürrem’e dar etmek olmuştu. Gül Ağa’yı da tehditle kendi yanına çekti.

Muhteşem Yüzyıl 61. Bölüm Fragmanı 23 Mayıs 2012 Çarşamba Akşamı 20:00′da Star Tv’de

Muhteşem Yüzyıl 61. Bölüm Tanıtımı:

İbrahim ile Nigar’dan kurtulma peşinde olan Gülşah öğrendiği yasak aşkı kiminle paylaşacak. Hürrem’in kurduğu tuzak’dan Mahidevran kurtulabilecekmi? İbrahim ve Nigar konuşurken onları dinleyen birisinin olduğunu geçde olsa farkederler. İbrahim konuşmalarını dinleyen kişinin kim olduğunu öğrenmesi için Nigar’ı görevlendirir. Gülşah ise duyduklarını Hürreme söyleyecektir. Mahidevran ile Hürrem arasındaki gerginlik devam ederken Nigar, Hürrem’in isteklerini yerine getirmek için uğraşır. Mehidevran’ın Nigar’a karşı cephe alması İbrahim’in Nigar’dan kurtulmak için işine gelecektir. İbrahim, İskender Çelebinin hesaplarındaki açıktan sonra onu görevden almak ister fakat Sultan Süleyman buna oldukça tepkilidir.

Muhteşem Yüzyıl 61. Bölüm Fragmanı