Yer Gök Aşk 82. Bölüm Fragmanı İzle 28 Mayıs 2012

Yeni Bölüm Pazartesi Akşamı

Fox Tv‘de pazartesi akşamları severek izlediğiniz başarılı dizi Yer Gök Aşk‘ın bu hafta yayınlanacak olan 82. Bölüm Fragmanısitemize sizler için yüksek kalitede eklenmiştir. Heyecanla biten geçen bölümden sonra izleyiciler 82. Bölüm‘de neler olacak çok merak ediyor. Yer Gök Aşk konusu itibariylede büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı. Konaktakiler karşılarında Küçük Yılmaz ve Havva’yı görünce neler yapacak? Hamiyet’in buna tepkisi ne olacak? Sabırsızlıkla beklediğiniz yeni bölüm yine olaylı geçeceğe benziyor. Keyifli Seyirler.


Yer Gök Aşk 82. Bölüm Fragmanı 28 Mayıs 2012

Yer Gök Aşk 82. Bölüm 28 Mayıs 2012 Pazartesi Akşamı 20:00′da Fox Tv’de

Yer Gök Aşk 82. Bölüm Tanıtımı:

Konak halkı karşısında Havva ile Yılmaz’ı görünce şok olur. Hamiyet onları kovmaya kalkar fakat öğrenecekleri onu bu tavrından alı koyar. Celal’den ayrılmanın acısıyla büyük yıkıntı yaşayan Münevver’de bu duruma çok şaşırır. Yusuf karşısında Havva ile Yılmaz’ı görmeye dayanamaz ve konağı terketmeye kalkar. Yusuf’un konağı terk etmesi Bade için büyük bir fırsat olmuştur. Havva Yusuf’dan intikam almanın sevincini yaşarken onun konaktan ayrılma haberi Havva’nın moralini bozar. Mehmet ise Konaktaki gerginlikten faydalanma planları içerisindedir. Bade’ye yaptıklarının acısını ödetmekde kararlıdır.

Yer Gök Aşk 82. Bölüm Fragmanı

Açıklama: Yer Gök Aşk 82. Bölüm Fragmanı 28 Mayıs 2012 Sitemizdeki 9844. Videodur. Yer Gök Aşk 82. Bölüm Fragmanı 28 Mayıs 2012 İzle, Yer