Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali izle 7 Haziran 2012

Tüm partlar eklenmiştir tek part full izle

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

Kurtlar Vadisi Pusu 161.Bölüm Sezon Finali, Kurtlar Vadisi Pusu 161.Bölüm Fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu 161. Bölüm Fragmanı TNT ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 161. Bölüm Fragmanı online internetten izle Kurtlar Vadisi Pusu 161.Bölüm Fragmanı Sezon Finali Kurtlar Vadisi Pusu Son Yeni Bölüm Fragmanı Seyret
Kurtlar Vadisi Pusu 160. Bölüm Özeti; Memati, Selvi’nin hapisten kurtulacağına inanmaktadır. En büyük destekçisi Savcı Leyla’dır. Memati, düğün tarihini bile almıştır. Leyla, Selvi’yi kurtaracak ufacık bir delil bulabilmek için her yolu denemektedir.
Pusat, Zaza’yı ve yeğenlerini almıştır. Onlardan intikamını almak isteyen Pusat, işkenceye başlar. Ancak son anda gelen sürpriz isim, Zaza’yı Pusat’ın elinden alır. Polat Alemdar ise Kara’yı bulmak için harekete geçer.
Onu, Kandil’e götürülmeden Cemal’in elinden almak istemektedir. Polat ve ekibi, Cemal’in Kara’yı götürmek için kullanacağı yolu öğrenir ve Kara’yı alabilmek için pusu kurarlar. Ancak onları büyük bir sürpriz beklemektedir.



: , Kurtlar Vadisi Pusu Tek Parça İzle, Kurtlar Vadisi Pusu Tek Part, Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm izle