Umutsuz Ev Kadınları 37. Bölüm Fragmanı izle 17 Haziran 2012

Umutsuz Ev Kadınları 37.Bölüm Fragmanı izle, Umutsuz Ev Kadınları 37. Bölüm Fragmanı KANAL D ekranlarında yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları 37. Bölüm Fragmanı online internetten izle Umutsuz Ev Kadınları 17 Haziran Pazar Fragmanı izle Umutsuz Ev Kadınları Son Yeni Bölüm Fragmanı Seyret
Umutsuz Ev Kadınları Dizi Konusu; “Her ailenin sırları vardır. Onları birbirinden ayıran, sırlarını saklamak için neleri göze aldıklarıdır”
Kanal D’nin, ilk bölümü bu akşam ekrana gelecek yeni dizisi “Umutsuz Ev Kadınları”nın başrollerinde; Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songul Öden oynuyor.
“Umutsuz Ev Kadınları”, ev kadınlarının sıradan, basit ve durağan sanılan hayatlarının aslında sırlarla, mücadelelerle ve büyük dramatik sıçramalarla dolu olduğuna dikkat çekiyor. Dizinin kahramanları bir yandan ev işleri ve çocuk yetiştirme cehenneminde ayakta kalmaya çalışırken, diğer yandan da, aldatma, nefret, hatta cinayete varan sorunlarla boğuşuyorlar. Ve tabii sadece gençlere has görülen, oysa orta yaştaki kadınlara da isabet eden aşkla da
Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen Desperate Housewives’ın yerli versiyonu olan dizide; Songül Öden dizinin orijinalindeki Susan karakterini, Bennu Yıldırımlar, Bree karakterini, Evrim Solmaz, Gabrielle karakterini, Ceyda Düvenci, Lynette karakterini ve Özge Özder de Edie karakterini canlandırıyor.
Beş kadının başrolleri paylaştıkları ve kadın kahramanların da kadınlığın birer aşamasını temsil ettikleri “Umutsuz Ev Kadınları”nda, Songül Öden içindeki çocuğu öldürememiş, hayalci ve sakar çocuk kadın “Yasemin”i, Bennu Yıldırımlar kusursuz eş “Nermin”i, Evrim Solmaz hayatı flört edip eğlenmekten ibaret sanan daimi genç kız “Zeliş”i, Ceyda Düvenci müebbet anne “Elif”i ve Özge Özder’de cilveli ve şuh görünümlü “Emel”i canlandırıyor.
Yapımını MED Yapım’ın üstlendiği dizinin ilk bölümün konusu şöyle;
Gül Çıkmazı Sokak’ta yaşayan ev kadını Handan bir sabah intihar eder. Yakın arkadaşları bu ani ölümün sır perdesini aralamaya çalışırken kendi hayatları da karışır. Titizlik hastası Nermin, kocasının ani boşanma isteğiyle yıkılır. Dört çocuğuyla yapayalnız baş etmeye çalışan Elif kendisine yardım edecek birilerini arar ama bulamaz. Eski güzellik kraliçesi, yeni ev kadını Zeliş’in aklı mahallenin genç üniversitelisi Levent’in ilgisiyle karışır. Kocasının bir genç kız uğruna terk ettiği Yasemin, sokağa yeni taşınan Sinan’la tanışır. Bunu gören eski kocası deliye döner. Yasemin mahallenin şen dulu Emel’le de didişmek zorunda kalır ve büyük bir felaketin ortasında kalakalır.
Umutsuz Ev Kadınları 37. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.